Micsoda fogások a Körösök vidékén!

Igaz 2019. már rég megnyitotta kapuit, de az igazi horgásszezon csak most kezdődik el. Itt ezen a felületen szeretnénk létrehozni egy gyűjteményt szép, kapitális vagy érdekes esetetleg vicces fogásaitokból, akarom mondani fogásainkból. E-mailben várjuk a képeket és az alap adatokat a fogásokról a következő E-mail címre: d.ibolya@matchfish.hu. Előre is köszönjük! Reméljük jó nagy gyűjtemény lesz! Légy részese Te is!

A sort kezdjük egy gyönyörű harcsával, amit a Nagyfoki holtágon sikerült horogra csalni.

Horgász: Pauló Zsolt
Fogás ideje: 2019.03.28.
Fogás helye: Nagyfoki holtág
Méret: 40 kg 185 cm
https://www.facebook.com/1091821300864160/posts/2385237071522570/
Horgász: Pribelszki Tamás
Fogás ideje: 2019.03.31.
Fogás helye: Hármas-Körös
Méret: 104 cm 9,1kg
Horgász: Galáth Pálné Tünde
Fogás ideje: 2019.04.01.
Fogás helye: Kákafoki holtág
Méret: 7 kg

Azért ennek a márciusi fekete amurnak is itt a helye!:)

Horgász: Maural Károly
Fogás ideje: 2019.03.01.
Fogás helye: Kákafoki holtág
Méret: 22 kg
Ez a harcsa nem kapitális ugyan, de mégis ‘Micsoda fogás!’, hisz a képen látható Mi-Zo Team-nek az idei harcsafogó versenyen fontos mérföldkő volt a fogása a győzelemhez vezető úton.
Horgászok: Mochnács Tamás, Taskó Zoltán
Fogás ideje: 2019.04.07.
Fogás helve: Kákafoki holtág
More: 12,1 kg
Horgász: Tóth Attila
Fogás ideje:2019.04.09.
Fogás helye: Kákafoki holtág
Amur: 10,10 kg, Ponty: 5,20 kg
Horgász: Szappanos Norman
Fogás ideje: 2019.04.09.
Fogás helye: Kákafoki holtág
Méret: ?

Horgász: Szpisjak Zoltán
Fogás ideje: 2019. év eleje
Fogás helye: Kákafoki holtág
Méret: 8,20 kg


Horgász: Tóth Patrik
Fogás ideje: 2019.04.21.
Fogás helve: Kákafoki holtág (Maczó -zug)
Méret: 16 kg
FACEBOOKON IS!

Cookie-kat használunk a legjobb böngészési élmény érdekében További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás